Klas 4A van Drakenhof op bezoek

Op 9 juni kreeg het Natuurhistorisch Museum klas 4A van basisschool Drakenhof over de vloer. Dago, onze jongste vrijwilliger, gaf een spreekbeurt over het museum en mocht voor die gelegenheid zijn klasgenoten en juf uitnodigen in de grot. Na een boeiende uiteenzetting over de ontstaansgeschiedenis van het museum en de collectie gidste Dago zijn medeleerlingen door alle afdelingen in het grottencomplex. Vooral de zaal met fluorescerende mineralen viel in de smaak van de kinderen, niet in het minst omdat hun fluohesjes fel weerkaatsten in de fluorescentielampen. Alle leerlingen van 4A kregen een uitnodiging om in de grote vakantie het museum samen met hun ouders, broers, zussen en vriendjes te bezoeken.

Fluohesjes onder de fluorescentielampen, een verrassend lichtspektakel!
Fluohesjes onder de fluorescentielampen, een verrassend lichtspektakel!

Dago gaf een spreekbeurt voor klas 4A van basisschool Drakenhof.

 

Reacties zijn gesloten.