OPENINGSUREN

Logo Museum Kleur zonder tekstOm de verspreiding van het Covid 19-virus tegen te gaan, blijft het museum voorlopig gesloten. De gangen en zalen in de grot zijn te klein om een veilige afstand van anderhalve meter tussen de bezoekers mogelijk te maken. Om de veiligheid van onze bezoekers en vrijwillige medewerkers te garanderen, blijft het museum tot nader order dicht. Wij volgen de verdere richtlijnen van de overheid op en hopen later dit jaar de grot open te kunnen stellen voor bezoekers. Dank voor uw begrip. 

Tussen half mei en half oktober is het Natuurhistorisch Museum Boekenberg elke zondagmiddag geopend (14u00 tot 18u00, de kassa sluit om 17u30). In de winterperiode (vanaf half oktober tot half mei) is het museum gesloten. De eerste openingszondag van elk seizoen wordt aangekondigd in de agenda. In 2019 opent het museum op zondag 2 juni.

Bezoek in groep buiten de gewone openingstijden van het museum is tussen half mei en half oktober mogelijk in de namiddag mits afspraak vooraf en onder voorbehoud van de beschikbaarheid van een museummedewerker. Groepsbezoeken kosten € 20,00. Na half oktober en voor half mei is het museum NIET toegankelijk voor het publiek.

2015-05-17 Boekenbergpark en museum 029

 

NMB_Banner